RUBIK 10’6 33” 6” WINDSUP

Sup deski RUBIK WINDSUP lahko rečeš kar kameleon. Iz vsestranske sup deske jo enostavno spremeniš v desko za jadranje. Tako lahko jutranje brezvetrje izkoristiš za supanje, popoldanski veter pa za adrenalinsko jadranje.

Primerno za

Za vse

Jezero in morje

Do 170

DVA VODNA ŠPORTA NA ENI DESKI

RUBIK WINDSUP premore vse odlične lastnosti, ki jih združuje serija AZULboards. Zaradi svoje »all-around« oblike in širine je izjemno stabilna, zato je primerna tako za začetnike kot tudi za napredne sup mojstre. Na deski lahko doživiš vsestransko sup izkušnjo, ki ti jo ponuja sup deska RUBIK 10’6 33” 6”. Z malo čarovnije pa postaneš še jadralec na deski. Kako? Premišljeno integriran mehanizem na sredini deske ti omogoča, da vanj vstaviš jadro in postaneš pravi windsurfer. Dodatni smernik ti bo v vetru pomagal držati smer.

Oblika All-AROUND
Izjemna trdnost ter plovnost že pri 13 PSI
Debelina deske 15cm oz. 6", kar omogoča izredno togost kot tudi plovnost
Natančna izdelava in premišljena oblika omogoča deski izredne performanse
Snemljiv sredinski smernik za držanje smeri pri uporabi jadra
Insert za pritrditev jadra
Sredica oz. drop-stitch je enoslojni- light construction
Prostornina (l): 322
Dolžina: 320 cm (10'6")
Širina: 83,8 cm (33")
Debelina: 15 cm (6")
Smernik : US

ENOSTAVNA UPORABA SUP OPREME

Vse osnovne potrebščine, ki jih potrebuješ za supanje, te čakajo v paketu, ki ga prejmeš ob nakupu deske. V 4 korakih pripraviš desko in sebe na nepozabno vodno dogodivščino. Kako?

1. korak: Napihni desko s tlačilko GRI HP2

Da ti pumpanje ne bo vzelo vseh atomov moči, poskrbi tlačilka z dvojnim delovanjem. To pomeni, da boš desko pumpal/a tako s potiskom kot tudi s potegom. Tlačilka v kombinaciji z ventilom GRI »push and turn« omogoča hitro in enostavno polnjenje. Ventil GRI poskrbi tudi za nadzorovano praznjenje sup deske.

2. korak: Vstavi sredinski smernik

Ne skrbi. Nobenih mojstrskih veščin ne boš potreboval/a za namestitev smernika. Po sistemu »no tool« smernik namestiš ročno, ne da bi potreboval/a kakšno orodje. Smernik vstaviš v standardizirano režo za smernike US FIN BOX in ga fiksiraš. Enostavno, kajne?

3. korak: Vstavi jadro in naj ponosno zaplapola v vetru

To bo za tebe mala malica. Na sredini deske se nahaja insert, kjer vstaviš in priviješ bazo jadra oz. mastfoot. Vstaviš jadro. Namestiš dodatni smernik. In glej ga glej! Tvoj sup je ravno kar postal windsurf.

4. korak: Sestavi veslo, spakiraj opremo in... Akcija

Zdaj si že čisto na trnih. Voda te vabi. Deska je napihnjena in pripravljena. Za konec še sestavi veslo in si ga nastavi po želeni višini. Na sup naloži opremo, ki jo želiš vzeti s seboj. In ne pozabi na svojo varnost! Preden se odpraviš na vodno dogodivščino, se opremi z varnostno vrvico COILED LEASH 10’. Naslednji korak: uživaj!

SI ŽE Z MISLIMI NA SUP DESKI? BODI RAJE Z NOGAMI NA SUPU!

Spoznaj še ostale deske iz serije AZULboards


Avatar

RUBIK 10’6 33” 6”

Ravno prav širok sup, dovolj hiter nos in stabilen rep. Deska je tako lahka, da jo otrok brez težav dvigne in nosi. Na tej deski boš brez skrbi suvereno in stabilno supal/a tudi v tandemu.

Avatar

JOKER 11’6 33” 6

Dolžina te deske omogoča večjo vodno linijo in boljše držanje smeri. S to sup desko lahko samozavestno veslaš na dolge proge skupaj z družino in svojim 4 nožnim ljubljenčkom.