JOKER 11’6 33” 6”

Si dolgoprogaš/ica? Potovalna deska JOKER bo potešila tvojo željo po daljših sup izletih. Poleg tega pa odlično funkcionira tudi na krajših sup podvigih. Zaradi svoje velikosti ni nič manj igriva in okretna kot »all-around« deske.

Primerno za

Za vse

Jezero in morje

Do 185

SUPANJE NA DOLGE PROGE

Sup deska JOKER zaobjema vse značilnosti in funkcionalnosti deske RUBIK 10’6 33” 6”. Za razliko od RUBIK 10’6 33” 6” supa je JOKER malenkost daljša deska in oblike »tour«. Kaj to pomeni? To pomeni, da njena dolžina in oblika pripomoreta k večji plovnosti in večji nosilnosti. Zato je več kot primerna za daljše izlete po vodni gladini solo ali v družbi. Na njej pa boš lahko preizkusil/a vse sup vragolije, ki jih lahko izvajaš na sup deski RUBIK 10’6 33” 6”.

Oblika TOURING (WIDE)
Izjemna trdnost ter plovnost že pri 13 PSI
Natančna izdelava in premišljena oblika omogoča deski izredne performanse
Sredica oz. drop-stitch uporabljen v liniji AZULboards je enoslojni- light construction
Prostornina: 354l
Dolžina (cm): 350,5cm (10'6")
Širina: 83,8cm (33")
Debelina: 15cm (6")
DSmernik : US

ENOSTAVNA UPORABA SUP OPREME

Vse osnovne potrebščine, ki jih potrebuješ za supanje, te čakajo v paketu, ki ga prejmeš ob nakupu deske. V 3 korakih pripraviš desko in sebe na nepozabno vodno dogodivščino. Kako?

1. korak: Napihni desko s tlačilko GRI HP2

Da ti pumpanje ne bo vzelo vseh atomov moči, poskrbi tlačilka z dvojnim delovanjem. To pomeni, da boš desko pumpal/a tako s potiskom kot tudi s potegom. Tlačilka v kombinaciji z ventilom GRI »push and turn« omogoča hitro in enostavno polnjenje. Ventil GRI poskrbi tudi za nadzorovano praznjenje sup deske.

2. korak: Vstavi sredinski smernik

Ne skrbi. Nobenih mojstrskih veščin ne boš potreboval/a za namestitev smernika. Po sistemu »no tool« smernik namestiš ročno, ne da bi potreboval/a kakšno orodje. Smernik vstaviš v standardizirano režo za smernike US FIN BOX in ga fiksiraš. Enostavno, kajne?

3. korak: Sestavi veslo, spakiraj opremo in... Akcija

Zdaj si že čisto na trnih. Voda te vabi. Deska je napihnjena in pripravljena. Za konec še sestavi veslo in si ga nastavi po želeni višini. Na sup naloži opremo, ki jo želiš vzeti s seboj. In ne pozabi na svojo varnost! Preden se odpraviš na vodno dogodivščino, se opremi z varnostno vrvico COILED LEASH 10’. Naslednji korak: uživaj!

SI ŽE Z MISLIMI NA SUP DESKI? BODI RAJE Z NOGAMI NA SUPU!

Spoznaj še ostale deske iz serije AZULboards


Avatar

RUBIK 10’6 33” 6”

Ravno prav širok sup, dovolj hiter nos in stabilen rep. Deska je tako lahka, da jo otrok brez težav dvigne in nosi. Na tej deski boš brez skrbi suvereno in stabilno supal/a tudi v tandemu.

Avatar

RUBIK 10’6 33” 6” WINDSUP

Si želiš nadgraditi sup izkušnjo? Ta deska je kot nalašč zate. Lahko jo uporabljaš kot vsestransko desko za supanje. Ko začutiš veter, enostavno vstaviš na sredino deske jadro in že jadraš z vetrom.