RUBIK 10’6 33” 6”

Vsestranska sup deska RUBIK ti je pisana na kožo, če želiš preizkusiti različne aktivnosti na deski. Mirna voda ali razburkani valovi, RUBIK prenese vse. Zaradi izredne stabilnosti, ki ti jo deska omogoča, boš tudi ti kos vsemu.

Primerno za

Za vse

Jezero in morje

Do 170

VSEMOGOČNA VSESTRANSKA DESKA

Se ne moreš odločiti, katera deska ti je najbolj pisana na kožo? Izberi desko RUBIK. Na njej boš lahko preizkusil/a vsestranskost sup rekreacije: supanje solo ali supanje v tandemu, jogo, pilates... Deska je zasnovana tako, da omogoča izjemno stabilnost. Je lahka, zato jo bo tudi otrok brez težav obvladal v vodi. Opremljena je z vsemi dodatki višjega cenovnega razreda po vzoru serije AMANZI. Pa še to. Na desko lahko integriraš sedež za kajak, opremiš se s kajkaškimi vesli in sup desko preprosto preobraziš v kajak.

Oblika All-AROUND
Izjemna trdnost ter plovnost že pri 13 PSI
Natančna izdelava in premišljena oblika omogoča deski izredne performanse
Sredica oz. drop-stitch je enoslojni- light construction
Prostornina: 322l
Dolžina: 320cm (10'6")
Širina: 83,8cm (33")
Debelina: 15cm (6")
Smernik : US

ENOSTAVNA UPORABA SUP OPREME

Vse osnovne potrebščine, ki jih potrebuješ za supanje, te čakajo v paketu, ki ga prejmeš ob nakupu deske. V 3 korakih pripraviš desko in sebe na nepozabno vodno dogodivščino. Kako?

1. korak: Napihni desko s tlačilko GRI HP2

Da ti pumpanje ne bo vzelo vseh atomov moči, poskrbi tlačilka z dvojnim delovanjem. To pomeni, da boš desko pumpal/a tako s potiskom kot tudi s potegom. Tlačilka v kombinaciji z ventilom GRI »push and turn« omogoča hitro in enostavno polnjenje. Ventil GRI poskrbi tudi za nadzorovano praznjenje sup deske.

2. korak: Vstavi sredinski smernik

Ne skrbi. Nobenih mojstrskih veščin ne boš potreboval/a za namestitev smernika. Po sistemu »no tool« smernik namestiš ročno, ne da bi potreboval/a kakšno orodje. Smernik vstaviš v standardizirano režo za smernike US FIN BOX in ga fiksiraš. Enostavno, kajne?

3. korak: Sestavi veslo, spakiraj opremo in... Akcija

Zdaj si že čisto na trnih. Voda te vabi. Deska je napihnjena in pripravljena. Za konec še sestavi veslo in si ga nastavi po želeni višini. Na sup naloži opremo, ki jo želiš vzeti s seboj. In ne pozabi na svojo varnost! Preden se odpraviš na vodno dogodivščino, se opremi z varnostno vrvico COILED LEASH 10’. Naslednji korak: uživaj!

SI ŽE Z MISLIMI NA SUP DESKI? BODI RAJE Z NOGAMI NA SUPU!

Spoznaj še ostale deske iz serije AZULboards


Avatar

RUBIK 10’6 33” 6” WINDSUP

Si želiš nadgraditi sup izkušnjo? Ta deska je kot nalašč zate. Lahko jo uporabljaš kot vsestransko desko za supanje. Ko začutiš veter, enostavno vstaviš na sredino deske jadro in že jadraš z vetrom.

Avatar

JOKER 11’6 33” 6

Dolžina te deske omogoča večjo vodno linijo in boljše držanje smeri. S to sup desko lahko samozavestno veslaš na dolge proge skupaj z družino in svojim 4 nožnim ljubljenčkom.